1-3 roky 

Příprava: 15 minut

Vaření: 20 minut

Celý recept

  • 30 g ryby
  • 1 malé rajče
  • 1 malá hrst hrášku
  • 1 ČL nakrájené pažitky
  • šťáva z 1 citrónu
  • 50 g mouky
  • 25 g másla
  • 1 špetka soli

Postup

  • troubu předehřejte na 210 °C,
  • ve velké míse připravíme drobenku: smíchejte mouku, máslo a špetku soli, musíte dosáhnout drobenkového těsta,
  • rajče umyjte a nakrájejte najemno,
  • rybu asi 5 minut vařte v páře a potom rozdrobte,
  • v další misce rozmíchejte rajče, hrášek, pažitku, citrónovou šťávu a uvařené kousky ryby,
  • směs přidejte do mísy, posypte drobenkou a pečte v troubě 15 minut.